×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Et samfund i samfundet

Fodbold | Søndag den 01 september 2013, 08:21 af Martin Dalskov
Denne blog er skrevet lørdag morgen, dvs. før end Fanendo Adi fik sin arbejds- og opholdstilladelse. 

Ugen op til en transferperiodes ophør er altid fyldt med sindssyge historier fra fodboldens verden. Men denne uge har budt på en perlerække af opsigtsvækkende historier. Både om deciderede transfers, men også om spillet uden for banen. I nærmest komisk-bogstavlig forstand.

Denne blog skal selvfølgelig handle om FC Københavns nytilkomne angriber, Fanendo Adi, og hele lovgivningshurlumhejet omkring denne transfer.

Talenternes tid

Håndbold | Tirsdag den 27 august 2013, 08:20 af Benny Jaksland
Det har været en indbringende sommer for de danske håndbold talenter. Startende med EM i strandhåndbold i Randers. Danmark stillede med 2 U hold (herrer og damer) samt 2 A-landshold, der hovedsageligt bestod af unge talenter. Det gav 4 medaljer: Dame-A: Sølv, Herre-A: Bronze, Dame-U: Sølv og Herre-U: Bronze.

Eneste slutrunde uden medaljer

Virkeligt flotte resultater og en flot præsentation af sporten. Videre til herrernes U21 VM hvor Danmark fik en lidt skuffende 13. plads efter en slutrunde med 5 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. DHF kalder selv...

Ugens sofaguide (Uge 35)

Fodbold | Mandag den 26 august 2013, 20:47 af Emilie-Marie Fridh
Hver dag en ny udvalgt kamp. Garanteret god underholdning.
Når du nu har fået nok om Superliga, efter dagens kamp mellem AaB og FC Midtjylland, så skal du med garanti se topopgør i Premier League mellem Manchester United og Chelsea. Begge klubber er kommet godt fra start med sejre og gode mål, og som to klubber der begge vil helt til tops i tabellen, kan det kun blive en interessant kamp. Se kampen på TV3 Sport 2 klokken 21.

I morgen møder Arsenal og Fenerbahce hinanden igen, og Fenerbahce har langt hjem efter et nederlag på 0-3 i...

Taget på eventyr i Grækenland

Håndbold | Søndag den 25 august 2013, 12:15 af Sofabold.dk
Dansk håndboldtræner og spiller, skriver historie i det græske. De er nemlig de første der fra Danmark, der er aktive i græsk håndbold...

Jeg hedder Søren Jeppesen er 39 år, har de sidste 9 år været uden for Danmarks grænser og været så heldig at få lov at lave af min hobby, nemlig håndbold. Jeg har de sidste 2 år været i Tyskland i 1. og 2. bundesliga. Og lysten til at blive i vores stor naboland, var egentlig stor, jeg har bare været uheldige med de to klubber jeg...

Monopolistiske tilstande i Europas eliteungdom

Fodbold | Søndag den 18 august 2013, 09:38 af Martin Dalskov
NextGen Series. Eller bare NextGen.

Dette turneringsnavn er nok noget, de fleste fodboldinteresserede har stødt på før. Og de fleste ved, hvad det i bund og grund er. Men denne unikke skabning af en fodboldturnering, var enestående af sin art, og var den, som klubberne virkelig elskede at deltage i.

Turneringen NextGen Series blev, i mange medier både i Danmark og udlandet, betragtet som ”Ungdommens Champions League”. Og dette er ikke så forkert igen. Vi tager en præcisering:

Grundlæggende er NextGen Series en...

Stort velkommen til NFL!

NFL | Torsdag den 15 august 2013, 10:37 af Jakob Termansen
Som nogle måske er klar over, så fylder Sofabold.dk den 16. august to år. Dermed er der gået to år med opdateringer af fodboldkampe, som var det eneste vi dækkede den gang.

I januar 2013 besluttede vi os for, at vi også gerne ville give håndboldfolket den samme dækning som fodboldfolket - en nem og overskuelig måde at se hvad der kommer af LIVE kampe på TV.

Nu er turen så kommet til NFL
Vi ved at mange håndbold og fodboldfans også følge med i NFL, vi gør det nemlig også selv. Derfor faldt det naturligt for...

Smid løbeskoene og spil bold i stedet

Håndbold | Onsdag den 14 august 2013, 22:09 af Benny Jaksland
Skolernes sommerferie er slut og de fleste steder er det ensbetydende med, at træningen i de danske håndboldhaller starter op igen. Mange steder betyder træningsopstart også, at løbeskoene skal snøres og der skal nogle kilometer i benene. Spillerne skal jo i form og der skal bygges en grundform.

Det virker nærmest som en masse psykose eller perspektivløs reflekshandling blandt trænerne. Uden jeg nogensinde har forstået idéen med, at lade spillere, der møder op for, at lege med en bold, dyrke en holdsport og konkurrere på 20 gange 40 meter, spilde deres tid med at slide asfalterede...

Frem med dåserne DBU!

Fodbold | Søndag den 11 august 2013, 21:22 af Jakob Termansen
Fodboldfans har det ofte svært ved forandringer, selv de mindste ting som mange ville mene var en lille ting, kan skabe store debatter, specielt efter internettet er blevet alle mands eje.

Jeg er selv glad for de traditioner der er omkring de hold jeg følger, både her hjemme og i udlandet. Jeg har det svært med at acceptere, at Chelsea inden for nogle år, nok ikke længere spiller på Stamford Bridge. På ét punkt mener jeg dog, at det ikke kan gå hurtigt nok med en lille forandring, nemlig et redskab til dommerne.

Igennem det sidste år, har det bl.a. i Brasilien og i USA...

Forudindtagede journalister

Fodbold | Lørdag den 10 august 2013, 13:30 af Martin Dalskov
Superligaen 2013-2014 er i fuld gang, og har været det i nogle uger. Jeg har egentligt ikke behandlet den her i starten, eller lavet en optakt, som nogle gør. Det er sådan set helt bevidst. Hvorfor? Ja, det får du svar på her i denne uges blog.

Jeg vil behandle starten af Superligaen 2013-2014 gennem andres fejltagelser. Og gennem det sociale medie Twitter.

Det er en fornøjelse, at journalister, mediefolk, studieværter, såkaldte ”eksperter” og almindelige mennesker kan interagere med hinanden – og så hurtigt – fra deres smartphone, tablet eller computer. Twitter er...

Dameligaen 2013-2014

Håndbold | Tirsdag den 06 august 2013, 21:02 af Benny Jaksland
Forskellen mellem top og bund i dameligaen vil i den kommende sæson være større end den har været længe. Bortset fra top 3, satses der på unge talenter samtidigt med, at trupperne sjældent har været smallere end de er i denne sæson. Her er mit tip til slutstillingen i kvindernes grundspil:

12. EH Vejen:
Selvom de har meldt afbud til EHF Cuppen og dermed har reduceret slitagen på en smal spillertrup, er Vejen stor risiko for at rykke ned. Jesper Jensen har overtaget trænergerningen. Han var en fantastisk spiller og i stand til at læse modstandere som få andre....