×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Håndboldnørderier

Håndbold | Fredag den 20 september 2013, 13:30 af Benny Jaksland
Nyheder til håndboldnørderier
Så er der endeligt kommet en kommet en statistik side, for os der kan lide at nørde lidt om håndbold. I mange mange år har vi med kæmpe misundelse, måttet sidde og kikke på fodboldens ditto. Men på DFHs statistik side, kan vi endelig få lidt fakta. Dog skal man altid huske at kampene bliver afgjort på gulvet - ikke i tabeller!

Forståelse af tallene
Men tallene giver et rigtigt godt udgangspunkt til, at...

FC Barcelona, barnerov og FIFAs Rules on Minors

Fodbold | Søndag den 15 september 2013, 10:14 af Martin Dalskov
Indledning

Lad os få det på bordet med det samme. Jeg er stor fan af FC Barcelona. Dette vil jeg dog lægge bag mig i dette skriv.

De, der følger mig på sociale medier, og som har læst mine blogs, ved at jeg er 99 % objektiv, når det gælder udtalelser om danske fodboldhold, og Superligaen, generelt. Men når det kommer til udenlandsk fodbold, bekender jeg altid kulør. Dér, hvor det interesserer mig, vel at mærke.

Bloggen her handler om FC Barcelona, FC Barcelonas jagt på den næste Messi helt ned i barneårene, det...

Superligaen - fodboldfansenes mobbeoffer

Fodbold | Torsdag den 12 september 2013, 11:51 af Emilie-Marie Fridh
Siden jeg var en lille pige, og min interesse for fodbold imploderede, har jeg hørt alt, alt for mange danske fodboldfans sige, at de ikke gider se Superliga-fodbold, fordi niveauet er for lavt. Og det er korrekt, at vi i nyere tid har rig mulighed for at se de udenlandske ligaer med højere tempo og niveau. Men ville jeg fravælge Suppen for at vie mit liv til Premier League, La Liga og Serie A? Aldrig i livet!

For mig er Superliga-fodbold vigtigere landsholdet. Det handler om nærhed. Jeg kan mærke energien. Jeg kan forstå fans og fanatikere. Dansk fodbold giver mig et...

Ugens sofaguide (Uge 37)

Fodbold | Tirsdag den 10 september 2013, 17:43 af Emilie-Marie Fridh
De sidste efterskælv af landsholdspausen skal rystes af os, og vi er klar til endnu en fodbolduge. Her har du vores fire foretrukne anbefalinger.

 

Tirsdag: Armenien – Danmark

6’eren, kl. 18.00

Efter en sløj kamp i fredags, dog stadig med en sejr i bagagen, har Morten Olsen lavet mange udskiftninger frem mod aftenens kamp. Danmarks elleve vikinger skal ryste den forfærdelige oplevelse af...

Brasilien tester mod gamle koloniherrer

Fodbold | Tirsdag den 10 september 2013, 16:04 af Peter Arnholdt
Brasilien kunne i lørdags fejre sin uafhængighedsdag med en flot 6-0 sejr over Australien. I nat fortsætter Neymar & Co. så forberedelserne frem mod VM 2014 med en testkamp mod dem, som man løsrev sig fra dengang, hvor kalenderen sagde 7. september 1822. Det drejer sig nemlig om de gamle koloniherrer fra Portugal. Kampen spilles på neutral grund i Boston, og der er kickoff kl. 3.00 dansk tid.

Landstræner Luís Felipe Scolari har et par ændringer i forhold til det hold, som bankede Australien på nationalarenaen i hovedstaden Brasília. Marcelo...

Et blik tilbage - og frem - på A-landsholdet

Fodbold | Søndag den 08 september 2013, 08:45 af Martin Dalskov
Vi skal i denne uges blog kigge lidt tilbage i tiden. I to omgange.

Begge gange handler det om Herre A-landsholdet, og hvad jeg tidligere har skrevet om netop dette.

Når glashuset rammer rigtigt, er det helt i orden at kaste med sten mod andres.

Som de fleste er bekendt med, ramte Dansk Boldspils-Union det sociale medie Twitter i denne uge. En folkefest uden lige, da deres selvironiske tweet lød sådan:

”Bring it on! Brug #DBUtweet, når du joker om, at vi endelig er kommet på Twitter. Bedste tweet vinder 2 billetter til kampen mod Italien”.

Brasilien fejrer uafhængighed med midtbaneproblem

Fodbold | Lørdag den 07 september 2013, 17:02 af Peter Arnholdt
Confederation Cup-vinderne fra Brasilien fortsætter sine forberedelser frem mod VM 2014 med to testkampe i løbet af de kommende fire dage.

I dag tager ”A Seleçao" imod Australien hjemme på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília, og tirsdag den 10. september møder Neymar & Co. så de gamle koloniherrer fra Portugal på neutral bane i Boston

Landstræner Luís Felipe Scolari har fået lidt at tænke over op til dagens kamp mod VM-klare Australien....

Ugens NFL-guide (Uge 36)

NFL | Torsdag den 05 september 2013, 22:54 af Emilie-Marie Fridh
Så er det for alvor blevet efterår. I nat kommer, hvad der for mange er årets højdepunkt: Kick-off i NFL.

Siden Super Bowl XLVII blev afholdt i New Orleans, Louisiana d. 3. februar, er der gået 20 uger, i alt 214 dage, hvor vi NFL-fans har vi hungret efter den nyeste sæsons første kick, første tackling, første interception, første touchdown, første sejr til vores favorithold.

Selvom det er et fåtal af kampene, der bliver vist på dansk TV, skal I ikke snydes for en tv-guide med...

Økonomi og konkurser

Håndbold | Onsdag den 04 september 2013, 21:52 af Benny Jaksland
Havde faktisk et helt andet emne på tegnebrættet, hvor jeg ville vælte en masse ud om spillets taktiske, tekniske og fysiske skønhed. Men Aalborg DHs konkurs kræver bare kommentarer, da man som fan af spillet bliver fyldt med harme.

I løbet af sommeren udtalte ADHs direktør, at der nu var styr på økonomien. Men efterhånden som sommeren skred frem, hvor der hverken blev hentet nye spillere og ledige bestyrelsesposter ikke blev besat, begyndte det at blive tydeligt, at det hele bare var varm luft.

Jeg blev selv forblændet af de fine historier, der blev blæst ud fra det...

Ugens sofaguide (Uge 36)

Fodbold | Mandag den 02 september 2013, 13:55 af Emilie-Marie Fridh
Efter sidste uges store fodboldprogram, går vi ind i en stille uge, set med fodbold-briller.

Der er landsholdspause, hvilket betyder ingen ligakampe efter opgøret mellem Randers og SønderjyskE bliver spillet i aften. Den kan du se på TV3 Sport 1 fra klokken 19.

Fredag starter patriot-fighten så, når både Danmarks U19- og A-landshold skal spille, henholdsvis klokken 18.30 og klokken 20 på TV3 Sport 1 og 6'eren. Mens de unge talenter skal møde Andorra, har A-drengene skal spille mod Malta, som vi har haft gode resultater mod i tidligere kampe. De seneste fire indbyrdes...