Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Et blik tilbage - og frem - på A-landsholdet

Fodbold | Søndag den 08 september 2013, 08:45 af Martin Dalskov
Vi skal i denne uges blog kigge lidt tilbage i tiden. I to omgange.

Begge gange handler det om Herre A-landsholdet, og hvad jeg tidligere har skrevet om netop dette.

Når glashuset rammer rigtigt, er det helt i orden at kaste med sten mod andres.

Som de fleste er bekendt med, ramte Dansk Boldspils-Union det sociale medie Twitter i denne uge. En folkefest uden lige, da deres selvironiske tweet lød sådan:

”Bring it on! Brug #DBUtweet, når du joker om, at vi endelig er kommet på Twitter. Bedste tweet vinder 2 billetter til kampen mod Italien”.

Brasilien fejrer uafhængighed med midtbaneproblem

Fodbold | Lørdag den 07 september 2013, 17:02 af Peter Arnholdt
Confederation Cup-vinderne fra Brasilien fortsætter sine forberedelser frem mod VM 2014 med to testkampe i løbet af de kommende fire dage.

I dag tager ”A Seleçao" imod Australien hjemme på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília, og tirsdag den 10. september møder Neymar & Co. så de gamle koloniherrer fra Portugal på neutral bane i Boston

Landstræner Luís Felipe Scolari har fået lidt at tænke over op til dagens kamp mod VM-klare Australien....

Ugens NFL-guide (Uge 36)

NFL | Torsdag den 05 september 2013, 22:54 af Emilie-Marie Fridh
Så er det for alvor blevet efterår. I nat kommer, hvad der for mange er årets højdepunkt: Kick-off i NFL.

Siden Super Bowl XLVII blev afholdt i New Orleans, Louisiana d. 3. februar, er der gået 20 uger, i alt 214 dage, hvor vi NFL-fans har vi hungret efter den nyeste sæsons første kick, første tackling, første interception, første touchdown, første sejr til vores favorithold.

Selvom det er et fåtal af kampene, der bliver vist på dansk TV, skal I ikke snydes for en tv-guide med...

Økonomi og konkurser

Håndbold | Onsdag den 04 september 2013, 21:52 af Benny Jaksland
Havde faktisk et helt andet emne på tegnebrættet, hvor jeg ville vælte en masse ud om spillets taktiske, tekniske og fysiske skønhed. Men Aalborg DHs konkurs kræver bare kommentarer, da man som fan af spillet bliver fyldt med harme.

I løbet af sommeren udtalte ADHs direktør, at der nu var styr på økonomien. Men efterhånden som sommeren skred frem, hvor der hverken blev hentet nye spillere og ledige bestyrelsesposter ikke blev besat, begyndte det at blive tydeligt, at det hele bare var varm luft.

Jeg blev selv forblændet af de fine historier, der blev blæst ud fra det...

Ugens sofaguide (Uge 36)

Fodbold | Mandag den 02 september 2013, 13:55 af Emilie-Marie Fridh
Efter sidste uges store fodboldprogram, går vi ind i en stille uge, set med fodbold-briller.

Der er landsholdspause, hvilket betyder ingen ligakampe efter opgøret mellem Randers og SønderjyskE bliver spillet i aften. Den kan du se på TV3 Sport 1 fra klokken 19.

Fredag starter patriot-fighten så, når både Danmarks U19- og A-landshold skal spille, henholdsvis klokken 18.30 og klokken 20 på TV3 Sport 1 og 6'eren. Mens de unge talenter skal møde Andorra, har A-drengene skal spille mod Malta, som vi har haft gode resultater mod i tidligere kampe. De seneste fire indbyrdes...

Et samfund i samfundet

Fodbold | Søndag den 01 september 2013, 08:21 af Martin Dalskov
Denne blog er skrevet lørdag morgen, dvs. før end Fanendo Adi fik sin arbejds- og opholdstilladelse. 

Ugen op til en transferperiodes ophør er altid fyldt med sindssyge historier fra fodboldens verden. Men denne uge har budt på en perlerække af opsigtsvækkende historier. Både om deciderede transfers, men også om spillet uden for banen. I nærmest komisk-bogstavlig forstand.

Denne blog skal selvfølgelig handle om FC Københavns nytilkomne angriber, Fanendo Adi, og hele lovgivningshurlumhejet omkring denne transfer.

Talenternes tid

Håndbold | Tirsdag den 27 august 2013, 08:20 af Benny Jaksland
Det har været en indbringende sommer for de danske håndbold talenter. Startende med EM i strandhåndbold i Randers. Danmark stillede med 2 U hold (herrer og damer) samt 2 A-landshold, der hovedsageligt bestod af unge talenter. Det gav 4 medaljer: Dame-A: Sølv, Herre-A: Bronze, Dame-U: Sølv og Herre-U: Bronze.

Eneste slutrunde uden medaljer

Virkeligt flotte resultater og en flot præsentation af sporten. Videre til herrernes U21 VM hvor Danmark fik en lidt skuffende 13. plads efter en slutrunde med 5 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. DHF kalder selv...

Ugens sofaguide (Uge 35)

Fodbold | Mandag den 26 august 2013, 20:47 af Emilie-Marie Fridh
Hver dag en ny udvalgt kamp. Garanteret god underholdning.
Når du nu har fået nok om Superliga, efter dagens kamp mellem AaB og FC Midtjylland, så skal du med garanti se topopgør i Premier League mellem Manchester United og Chelsea. Begge klubber er kommet godt fra start med sejre og gode mål, og som to klubber der begge vil helt til tops i tabellen, kan det kun blive en interessant kamp. Se kampen på TV3 Sport 2 klokken 21.

I morgen møder Arsenal og Fenerbahce hinanden igen, og Fenerbahce har langt hjem efter et nederlag på 0-3 i...

Taget på eventyr i Grækenland

Håndbold | Søndag den 25 august 2013, 12:15 af Sofabold.dk
Dansk håndboldtræner og spiller, skriver historie i det græske. De er nemlig de første der fra Danmark, der er aktive i græsk håndbold...

Jeg hedder Søren Jeppesen er 39 år, har de sidste 9 år været uden for Danmarks grænser og været så heldig at få lov at lave af min hobby, nemlig håndbold. Jeg har de sidste 2 år været i Tyskland i 1. og 2. bundesliga. Og lysten til at blive i vores stor naboland, var egentlig stor, jeg har bare været uheldige med de to klubber jeg...

Monopolistiske tilstande i Europas eliteungdom

Fodbold | Søndag den 18 august 2013, 09:38 af Martin Dalskov
NextGen Series. Eller bare NextGen.

Dette turneringsnavn er nok noget, de fleste fodboldinteresserede har stødt på før. Og de fleste ved, hvad det i bund og grund er. Men denne unikke skabning af en fodboldturnering, var enestående af sin art, og var den, som klubberne virkelig elskede at deltage i.

Turneringen NextGen Series blev, i mange medier både i Danmark og udlandet, betragtet som ”Ungdommens Champions League”. Og dette er ikke så forkert igen. Vi tager en præcisering:

Grundlæggende er NextGen Series en...