×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens sofaguide (Uge 37)

Fodbold | Tirsdag den 10 september 2013, 17:43 af Emilie-Marie Fridh
De sidste efterskælv af landsholdspausen skal rystes af os, og vi er klar til endnu en fodbolduge. Her har du vores fire foretrukne anbefalinger.

 

Tirsdag: Armenien – Danmark

6’eren, kl. 18.00

Efter en sløj kamp i fredags, dog stadig med en sejr i bagagen, har Morten Olsen lavet mange udskiftninger frem mod aftenens kamp. Danmarks elleve vikinger skal ryste den forfærdelige oplevelse af...

Brasilien tester mod gamle koloniherrer

Fodbold | Tirsdag den 10 september 2013, 16:04 af Peter Arnholdt
Brasilien kunne i lørdags fejre sin uafhængighedsdag med en flot 6-0 sejr over Australien. I nat fortsætter Neymar & Co. så forberedelserne frem mod VM 2014 med en testkamp mod dem, som man løsrev sig fra dengang, hvor kalenderen sagde 7. september 1822. Det drejer sig nemlig om de gamle koloniherrer fra Portugal. Kampen spilles på neutral grund i Boston, og der er kickoff kl. 3.00 dansk tid.

Landstræner Luís Felipe Scolari har et par ændringer i forhold til det hold, som bankede Australien på nationalarenaen i hovedstaden Brasília. Marcelo...

Et blik tilbage - og frem - på A-landsholdet

Fodbold | Søndag den 08 september 2013, 08:45 af Martin Dalskov
Vi skal i denne uges blog kigge lidt tilbage i tiden. I to omgange.

Begge gange handler det om Herre A-landsholdet, og hvad jeg tidligere har skrevet om netop dette.

Når glashuset rammer rigtigt, er det helt i orden at kaste med sten mod andres.

Som de fleste er bekendt med, ramte Dansk Boldspils-Union det sociale medie Twitter i denne uge. En folkefest uden lige, da deres selvironiske tweet lød sådan:

”Bring it on! Brug #DBUtweet, når du joker om, at vi endelig er kommet på Twitter. Bedste tweet vinder 2 billetter til kampen mod Italien”.

Brasilien fejrer uafhængighed med midtbaneproblem

Fodbold | Lørdag den 07 september 2013, 17:02 af Peter Arnholdt
Confederation Cup-vinderne fra Brasilien fortsætter sine forberedelser frem mod VM 2014 med to testkampe i løbet af de kommende fire dage.

I dag tager ”A Seleçao" imod Australien hjemme på Estádio Mané Garrincha i hovedstaden Brasília, og tirsdag den 10. september møder Neymar & Co. så de gamle koloniherrer fra Portugal på neutral bane i Boston

Landstræner Luís Felipe Scolari har fået lidt at tænke over op til dagens kamp mod VM-klare Australien....

Ugens NFL-guide (Uge 36)

NFL | Torsdag den 05 september 2013, 22:54 af Emilie-Marie Fridh
Så er det for alvor blevet efterår. I nat kommer, hvad der for mange er årets højdepunkt: Kick-off i NFL.

Siden Super Bowl XLVII blev afholdt i New Orleans, Louisiana d. 3. februar, er der gået 20 uger, i alt 214 dage, hvor vi NFL-fans har vi hungret efter den nyeste sæsons første kick, første tackling, første interception, første touchdown, første sejr til vores favorithold.

Selvom det er et fåtal af kampene, der bliver vist på dansk TV, skal I ikke snydes for en tv-guide med...

Økonomi og konkurser

Håndbold | Onsdag den 04 september 2013, 21:52 af Benny Jaksland
Havde faktisk et helt andet emne på tegnebrættet, hvor jeg ville vælte en masse ud om spillets taktiske, tekniske og fysiske skønhed. Men Aalborg DHs konkurs kræver bare kommentarer, da man som fan af spillet bliver fyldt med harme.

I løbet af sommeren udtalte ADHs direktør, at der nu var styr på økonomien. Men efterhånden som sommeren skred frem, hvor der hverken blev hentet nye spillere og ledige bestyrelsesposter ikke blev besat, begyndte det at blive tydeligt, at det hele bare var varm luft.

Jeg blev selv forblændet af de fine historier, der blev blæst ud fra det...

Ugens sofaguide (Uge 36)

Fodbold | Mandag den 02 september 2013, 13:55 af Emilie-Marie Fridh
Efter sidste uges store fodboldprogram, går vi ind i en stille uge, set med fodbold-briller.

Der er landsholdspause, hvilket betyder ingen ligakampe efter opgøret mellem Randers og SønderjyskE bliver spillet i aften. Den kan du se på TV3 Sport 1 fra klokken 19.

Fredag starter patriot-fighten så, når både Danmarks U19- og A-landshold skal spille, henholdsvis klokken 18.30 og klokken 20 på TV3 Sport 1 og 6'eren. Mens de unge talenter skal møde Andorra, har A-drengene skal spille mod Malta, som vi har haft gode resultater mod i tidligere kampe. De seneste fire indbyrdes...

Et samfund i samfundet

Fodbold | Søndag den 01 september 2013, 08:21 af Martin Dalskov
Denne blog er skrevet lørdag morgen, dvs. før end Fanendo Adi fik sin arbejds- og opholdstilladelse. 

Ugen op til en transferperiodes ophør er altid fyldt med sindssyge historier fra fodboldens verden. Men denne uge har budt på en perlerække af opsigtsvækkende historier. Både om deciderede transfers, men også om spillet uden for banen. I nærmest komisk-bogstavlig forstand.

Denne blog skal selvfølgelig handle om FC Københavns nytilkomne angriber, Fanendo Adi, og hele lovgivningshurlumhejet omkring denne transfer.

Talenternes tid

Håndbold | Tirsdag den 27 august 2013, 08:20 af Benny Jaksland
Det har været en indbringende sommer for de danske håndbold talenter. Startende med EM i strandhåndbold i Randers. Danmark stillede med 2 U hold (herrer og damer) samt 2 A-landshold, der hovedsageligt bestod af unge talenter. Det gav 4 medaljer: Dame-A: Sølv, Herre-A: Bronze, Dame-U: Sølv og Herre-U: Bronze.

Eneste slutrunde uden medaljer

Virkeligt flotte resultater og en flot præsentation af sporten. Videre til herrernes U21 VM hvor Danmark fik en lidt skuffende 13. plads efter en slutrunde med 5 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. DHF kalder selv...

Ugens sofaguide (Uge 35)

Fodbold | Mandag den 26 august 2013, 20:47 af Emilie-Marie Fridh
Hver dag en ny udvalgt kamp. Garanteret god underholdning.
Når du nu har fået nok om Superliga, efter dagens kamp mellem AaB og FC Midtjylland, så skal du med garanti se topopgør i Premier League mellem Manchester United og Chelsea. Begge klubber er kommet godt fra start med sejre og gode mål, og som to klubber der begge vil helt til tops i tabellen, kan det kun blive en interessant kamp. Se kampen på TV3 Sport 2 klokken 21.

I morgen møder Arsenal og Fenerbahce hinanden igen, og Fenerbahce har langt hjem efter et nederlag på 0-3 i...