×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Brøndby IF forlader de nemme TV-millioner

Fodbold | Søndag den 02 marts 2014, 08:32 af Martin Dalskov
En interessant udvikling fandt sted i denne uge i Superligaen.

Der blev skrevet historie, da Brøndby IF i denne uge ikke kunne skrive under på den næstkommende Tv-aftale med de 11 resterende hold i Superligaen. Det betyder, helt kort og meget firkantet, at Brøndby IF fra første spillerunde i 2015/2016-sæsonen skal sælge sine hjemmekampe på et meget mere selektivt marked. Og de skal gøre det helt selv.

For at ridse situationen op, har Superligaens klubber en TV-aftale, som hvert år står til forhandling (Den nuværende aftale er gældende for 3 år, mens den...

Gensidig respekt fans imellem

Fodbold | Mandag den 24 februar 2014, 17:11 af Emilie-Marie Fridh
Dette indlæg skal ikke ses som en løftet pegefinger. Det er ligeså meget en reminder til undertegnede selv om at have god skik overfor fans med andre synspunkter.

 

Der nåede lige præcis at gå én weekend med Superligaen, før internettet imploderede med internetkrigere, der stak hovedet frem fra deres vinterhi. Dagen i dag har, i mit perspektiv, stået på beskyldninger og brokkeri fan og fan i mellem. Ekstra Bladets live-updateringskoks i går er et glimrende eksempel på, hvor meget en sag kan dele...

Du må ikke vinde fodboldkampe

Fodbold | Søndag den 23 februar 2014, 08:35 af Martin Dalskov
I mine (mange) år i fodboldens verden har jeg udelukkende koncentreret mig om ungdomsfodbold, og primært den elitære side af denne. Med ungdomsfodbold mener jeg minimum 15 år på de spillere, jeg har haft med at gøre.

Jeg bliver dog meget, meget harm over DBU Sjællands (det der tidligere hed SBU) nye tiltag på børnefodboldfronten.

Jeg skal starte med at feje for egen dør; jeg har aldrig haft med børnefodbold og gøre, og det eneste jeg selv husker fra mine børnefodboldår, var at vi spillede 7v7. Og jeg husker...

DM i fodboldloven for medier

Fodbold | Onsdag den 19 februar 2014, 09:11 af Jakob Termansen
Lad mig slå det fast, så der ikke er nogen tvivl. Jeg anser mig selv på ingen måde som ekspert i fodboldloven. Ikke engang tæt på.

Jeg havde dog alligevel accepteret en invitation til DM i fodboldloven for medier, der blev afholdt 17. februar i Parken, af Danske Fodbolddommere. Jeg deltog for at vise Sofabold flaget, støtte op om det fantastiske initiativ #livedommer som Danske Fodbolddommere kører på Twitter, samt ikke mindst for at have en hyggelig aften.

Richard Møller Nielsen

Fodbold | Søndag den 16 februar 2014, 09:11 af Martin Dalskov
Her godt en uge før Superligasæsonen fortsætter hvor den slap, kunne jeg sikkert sagtens finde på noget mere eller mindre begavet at skrive om denne. 

Men denne uges fodboldblogindlæg kommer til at handle om ugens helt, helt store begivenhed i Fodbolddanmark. En meget, meget tragisk, dog ikke helt uventet begivenhed. 

Richard Møller Nielsen døde torsdag d. 13 februar 2014. Denne uges blogindlæg bliver ikke en nekrolog, og heller ikke en mindetekst, men jeg vil i stedet sætte lidt fokus på den debat, der har været om Richards optagelse i DBUs Fodboldens Hall of Fame -...

Fodboldens verden vs. den virkelige verden

Fodbold | Søndag den 09 februar 2014, 09:14 af Martin Dalskov
I denne uges fodboldblog, vil jeg skrive lidt om trænerverdenen på øverste hylde. Ganske vist et sted, jeg ikke selv har været, men qua min tid som træner på ungdoms- og ungsenior-niveau, har jeg gjort mig nogle tanker. Og de tanker er nok ikke overraskende for mange. 

I den forgangende uge, blev Mister, Michael Laudrup, fyret i den walisiske klub Swansea. Dette er sket efter længere tids dårlige resultater, og efter at klubbens bestyrelse og andre ansvarshavere mistede tilliden til hans arbejde. Ligeledes blev assistent Morten Wieghorst og chefscout Erik Larsen også...

Brasiliansk sambafodbold tilbage på dansk TV!

Fodbold | Onsdag den 05 februar 2014, 12:57 af Peter Arnholdt
Kanal Sport kunne tirsdag offentliggøre at man har købt rettighederne til at vise brasiliansk klubfodbold, og stationen lægger stærkt ud med fire kampe ’ao-vivo’ inden udgangen af denne uge. En dejlig nyhed for os, der elsker brasiliansk fodbold, og en sur en af slagsen for dem, som må prioritere deres nattesøvn.

Vi kan i de næste små tre måneder se kampe fra Campeonato Paulista, som er delstatsmesterskaber dækkende São Paulo, mens Kanal Sport fra midten af april og frem til december blænder op for den landsdækkende...

Talentfokus fra første hylde

Fodbold | Søndag den 02 februar 2014, 08:14 af Martin Dalskov
Denne uges fodboldblogindlæg kommer selvfølgelig til at handle om transfervinduet. Ikke om selve historien og årsagen bag fodboldens transfervindue, for dette har jeg afdækket i et tidligere indlæg. Men vinterens transfervindue for de licenserede klubber rundt om i verden lukkede i natten til lørdag. 

Dette blogindlæg handler til gengæld om en tendens, som jeg har set mere og mere igennem de seneste års handelsperioder. 

I dette vindue toppede tendensen - ind til videre. En sindssygt spændende tendens. 

Et af de største angrebstalenter i...

Håndbold: På vej mod amerikanske tilstande

Håndbold | Onsdag den 22 januar 2014, 21:28 af Benny Jaksland
Der er EM slutrunde i Danmark og vi jubler, sejler og ad åen og er alle rød-hvide helt ind i hjertet. Det er fantastisk. Sjældent har håndbold været så interessant, at selv folk der på ingen måde interesserer sig for sport, tænder for tv og følger med. Over 2 mill mennesker tænder for TV’et og ser gammeldags ’flow tv’ fremfor Netflix og andre streaming tjenester.

Vi er på vej mod tilstande, hvor den nationalsporten udøves i sofaen, af typiske er mere eller mindre overvægtig mennesker, for hvem man dyrker med munden, når man praler om sit lysende talent, der...

Kampen om Premier League

Fodbold | Søndag den 19 januar 2014, 10:15 af Martin Dalskov
Denne weekends blogindlæg har været længe undervejs. Rigtig længe faktisk. Og omvendt er det et nærmest religiøst spørgsmål, jeg tager op i dag. 

Jeg har længe overvejet, hvorledes jeg skal vægte mine ord i dagens indlæg, om dagens emne. 

De, der har læst med på bloggen igennem det seneste års tid, ved at jeg er typen, der gør en dyd ud af at dygtiggøre mig indenfor de ting (læs: fodbold) jeg holder mest af, og at jeg synes det er sjovt at være “nørdet” omkring fodbold. Derfor har jeg også et rigtig...