×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Anmeldelse af: Tom Kristensen - Videre

Fodbold | Fredag den 16 juni 2017, 12:32 af Ulrik Forsom
Bogen om Danmarks bedste racerkører gennem tiden, Tom Kristensen, er blevet til i et samarbejde mellem sportsjournalist Dan Philipsen og hovedpersonen selv. Og det samarbejde er blevet ganske vellykket, for Tom Kristensen – Videre er ganske enkelt en af årets bedste sportsbøger.

Det er en selvbiografi, fortalt til Dan Philipsen, der hist og her kommer med faktuelle input til historien. Og det er en interessant historie som Tom Kristensen disker op med. Han er hudløst ærlig, og giver meget af sig selv, sin familie og sin omgangskreds. Der er noget han vil fortælle og det bliver gjort brandgodt.

Premier League programmet 2017/2018

Fodbold | Onsdag den 14 juni 2017, 10:42 af Sofabold Redaktionen
Premier League programmet for sæsonen 2017/2018 er nu blevet offentliggjort.

Som i sæsonen 2016/2017 har TV3 SPORT (TV3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2 samt Viaplay) og Eurosport Danmark (6'eren og Dplay) rettighederne til at vise Premier League på dansk TV.

Premier League TV aftalen der trådte i kraft ved starten af sidste sæson, tillader kun, at der sendes én kamp pr. slot. Da TV3 SPORT og Eurosport Danmark deler rettighederne, betyder...

Anmeldelse af: Liverpool i Blodet

Fodbold | Lørdag den 10 juni 2017, 13:16 af Ulrik Forsom
Liverpool i Blodet er en fanbog. Så kort kan det skrives. Den er skrevet af forfatterne Esben Suurballe, Lasse Højstrup Sørensen og Henrik Christensen. De er alle tre glødende fans af Liverpool FC og de har valgt at skrive bogen, for at give udtryk for den afhængighed der har udviklet sig siden de som drenge i 1980’erne tabte deres hjerter til den røde klub.

Og projektet lykkes. Særdeles fremragende. For Liverpool i Blodet er ikke bare en fanbog. Det er en gennemarbejdet analyse af livet som fodboldfan, og den betydning som fodbold også kan have på menneskers liv. Særlig er jeg...

Når man hylder middelmådigheden.

Fodbold | Mandag den 29 maj 2017, 14:28 af Ulrik Forsom
De stod der igen. De hvidklædte AGF-fans er blandt de mest trofaste i Danmark, og til opgøret i går mellem AGF og Viborg FF var der samlet knap 18.000 tilskuere på Ceres Park i Aarhus. De så Morten Duncan Rasmussen sparke AGF i sikkerhed i ALKA Superligaen og de tiljublede deres lokale helte før, under og efter opgøret. 

Mens jeg stod på stadion og så kampen imponerede AGF-fansene oppe i Tossehjørnet mig især. For hvor har de i grunden været vidner til megen elendighed i de seneste mange år. Siden 1997 har tiden stået stille i AGF. Intet er vundet, ud over to oprykninger fra...

Et svar til Michael Gravgaard...

Fodbold | Mandag den 29 maj 2017, 10:39 af Jakob Termansen
Kære Michael Gravgaard,

Først og fremmest tak fordi du blander dig i debatten omkring Alka Superliga strukturen, med dit debat indlæg i mandagens BT, som kan læses i sin fulde længde her.

Som direktør i Randers FC, har du naturligvis en interesse i, at Randers FC får så mange folk på stadion, samt seertalene også viser, at der er stor interesse omkring jeres klub. Den nye struktur, som er blevet indført i denne sæson, skulle være med til at skabe...

HÅNDBOLD: HOLD DOG K*FT!

Håndbold | Torsdag den 27 april 2017, 23:07 af Benny Jaksland
Jeg står tit og bliver flov på andre forældre og træneres vegne. Hvordan har de tænkt sig, at børnene skal blive bedre håndboldspillere og lære at nyde spillet, når der står en flok franske klovne klædt ud som voksne og råber, dirigerer og på alle måder forsøger at presse ethvert element af leg ud af spillet. Vi fjerner enhver motivation hos børnene til, at afprøve egne evner, forsøge noget nyt og derigennem løfte niveauet. Tænk sig, at vi ikke er kommer længere 20 år efter, at Anja Andersen startede håndboldskolerne med præcis det mantra,...

Anmeldelse: Vi var unge og ubekymrede

Fodbold | Fredag den 14 april 2017, 13:04 af Ulrik Forsom
Cykelsæsonen er over os. De første forårsklassikere er kørt og snart står den første af de store etapeløb, Giro D'Italia, for døren. I den forbindelse har jeg læst en af de helt store franske cykelhelte, Laurent Fignons, selvbiografi Vi var unge og ubekymrede, der udkom på dansk i 2016. Laurent Fignon, der døde af cancer i 2010, 50 år gammel, skrev bogen i 2009 kort efter at han fik konstateret sygdommen. 

I bogen fortæller Fignon åbent og ærligt om sit syn på, og sit forhold til, cykelsporten i de år han var aktiv. Han fortæller i...

Håndbold: SÅ LUK DOG LUFTEN UD AF BOLDENE!

Håndbold | Tirsdag den 11 april 2017, 22:17 af Benny Jaksland
Når kampene skal fløjtes op, beder vi børnespillere om at gå til midten og vælge bold. De mærker, kikker og vælger så den der hopper højest når de studser den i gulvet. Det er selvfølgelig den, som er pumpet med mest luft der altid hopper højest. Det er så også den, som børnene vælger. Den øvelse gentager de hver weekend i tilstrækkeligt mange år, til at de tror at den bedste bold er den som hopper højest.

Men set fra et spil- og spiller udviklende perspektiv er det himmelråbende forkert. Vi vil gerne lære børn- og unge...

Ugens mest set fodbold kampe [Uge 13-2017]

Generel Info | Tirsdag den 04 april 2017, 11:27 af Sofabold Redaktionen
Seertalene for årets 13 uge er nu klar. Fra 2017 er seertal inklusiv de forskellige kanalers streamings tjeneser, hvilket vil sige Dplay, Viaplay, TV2/Play og dr.dk.

Vi vil her fra 2017 ugenligt bringe en oversigt over de mest sete fodbold og håndboldkampe i løbet af den forgående uge. I denne uge er det dog desværre kun fodboldkampe vi har seertal for. Alle tal er indsamlet af Kantar Gallup.

Tallet i [ ] er antal...

Ugens mest set fodbold kampe [Uge 12-2017]

Generel Info | Mandag den 27 marts 2017, 20:21 af Sofabold Redaktionen
Seertalene for årets tolvte uge er nu klar. Fra 2017 er seertal inklusiv de forskellige kanalers streamings tjeneser, hvilket vil sige Dplay, Viaplay, TV2/Play og dr.dk.

Vi vil her fra 2017 ugenligt bringe en oversigt over de mest sete fodbold og håndboldkampe i løbet af den forgående uge. I denne uge er det dog desværre kun fodboldkampe vi har seertal for. Alle tal er indsamlet af Kantar Gallup.

Tallet i [ ] er antal...