Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Alka Superliga programmet 2015/2016

Fodbold | Lørdag den 20 juni 2015, 11:50 af Sofabold.dk
Her er det programmet for Alka Superliga sæsonen 2015/2016, som vi ved rigtig mange har ventet på.

Den første runde spilles 17. juli til 20 juli, mens sidste runde spilles søndag den 29. maj 2016.

Du finder alle 33 runder her under, ligesom alle kampe også vil kunne findes i vores Superliga kalender 2015/2016, hvor du kan tilføje dit favortiholds kampe til din kalender, eller samtlige 198 kampe i de 33 runder.

1. Divisions programmet 2015/2016

Fodbold | Onsdag den 17 juni 2015, 23:31 af Sofabold.dk
Programmet for 1. Division er nu fastlagt for den kommende sæson. Du kan her se samtlige 33 runder for den kommende sæson, som spilles 23-26 juli, mens sidste runde spilles lørdag den 28 maj 2016. 

1. Runde
Vejle Boldklub - FC FC Fredericia 
Lyngby Boldklub - HB Køge 
Næstved - AC Horsens 
Silkeborg IF - FC Vestsjælland 
Skive IK - Vendsyssel FF 
FC Roskilde - FC Helsingør 

2. Runde
Vendsyssel FF - Silkeborg IF 
AC Horsens -...

Premier League programmet 2015/2016

Fodbold | Onsdag den 17 juni 2015, 10:28 af Sofabold.dk
Premier League har her til formiddag (onsdag kl 10), afsløret programmet for den kommende sæson i England. Første kamp spilles lørdag den 8. august, mens sidste runde spilles søndag den 15. maj næste år.

Som altid vil du kunne finde en fuld oversigt over samtlige Premier League TV kamp her på Sofabold, lige så snart de er fastlagte. Allerede nu kan du tilføje dit favorit holds TV kampe til din kalender (eller alle Premier League TV kampe), via vores Premier League kalender funktion, som du finder her.

1. Runde
AFC...

Optakt til UEFA U/21-EURO

Fodbold | Søndag den 14 juni 2015, 08:57 af Martin Dalskov
I den kommende uge starter Europamesterskaberne for U/21-landshold. Turneringen åbnes af kampen mellem værtslandet Tjekkiet og Danmark onsdag den 17. Juni klokken 18.00. Dermed er ventetiden siden Danmark slog Island ud i EM-playoff-kampen på Lyngby Stadion den 14. Oktober 2014. I overtiden sikrede Nikolaj Thomsen Danmark den samlede sejr i de to playoff-kampe på baggrund af reglen om udebanemål, idet den første kamp endte 0-0 og Nikolaj Thomsen altså scorede til 1-0 i overtiden af den anden kamp – Islændingene scorede i én gang i tre minutters overtid, hvorfor Danmark gik videre.

I blogindlægget...

Europas bedste liga er...

Fodbold | Søndag den 07 juni 2015, 08:45 af Martin Dalskov
Jeg både ser og hører ugentligt fodboldfolk diskutere, hvilken europæisk liga, der er den bedste.

Diskussionen handler ofte om, hvem der har de bedste spillere, hvilken liga, der historisk set har været bedst, og at det er svært at sammenligne bundholdene i Spanien og England – underforstået, at folk mener, at kampene i England er mere betydningsfulde, end der er i Spanien. Sidstnævnte kan jeg dog personligt ikke forstå pointen omkring.

Muligvis har jeg fordrejet ovenstående, og muligvis har jeg ramt den lige i midten. Men det handler også om, hvordan man ønsker at se...

Blatter er fodboldens akilleshæl

Fodbold | Søndag den 31 maj 2015, 09:50 af Martin Dalskov
I det seneste halve år, har jeg skrevet hyppigt om FIFAs 65. kongres, som startede i den forgangne uge og som kulminerede med organisationens præsidentvalg fredag den 29.
Udfaldet af valgte kender vi, og selve optakten til valget kender vi. Dette vil jeg kun berører kortvarigt, når det er relevant i denne blog.

Dét jeg i stedet synes er interessant er, hvad der kommer til at ske fremadrettet i Fodboldverdenen. FIFA er i en afgørende og meget, meget definerende tid i disse år. Og det er dét, der optager mig meget!

På trods af udfaldet af FIFA-præsidentvalgtet, er der...

Håndbold: elendige turneringsstrukturer

Håndbold | Lørdag den 30 maj 2015, 09:43 af Benny Jaksland
 En af de faste traditioner i håndboldsporten er, at vi skal diskutere turneringsstruktur i slutningen af hver sæson. Alle er enige om, at den nuværende struktur er elendig, da der er et hav af ligegyldige kampe. Men det virker som om, at uenigheden og fremtidens struktur er for stor til, at man finde en løsning. Nogle vil have en gammeldags ”ligeud” turnering som man eksempelvis kender det fra tysk håndbold eller fra Superligaen i fodbold. I en turnering med 2 eller flere jævnbyrdige tophold, kan det gøre hver eneste af topholdenes kampe afgørende. ”Ligeud” strukturen...

FC Midtjylland er Danmarks bedste fodboldhold

Fodbold | Mandag den 25 maj 2015, 08:47 af Martin Dalskov
FC Midtjylland er Danmarks bedste fodboldhold i 2014 og 2015. Uden sammenligning.

Med tre runder tilbage sikrede Midtjyderne sigmesterskabets i Danmarks bedste fodboldrække, og skal dermed forsvare Danmarks ære (eller mangel på samme) i Champions League til efteråret. Faktisk går det allerede i gang i sensommeren, men dette bliver ikke emnet for dagens blogindlæg.

Emnet for dette blogindlæg bliver imidlertid den manglende fokus...

Fransk talentudvikling - en gennemgang

Fodbold | Søndag den 17 maj 2015, 09:14 af Martin Dalskov
I forbindelse med mit civile erhverv, har jeg en del rejseaktivitet, hvorfor jeg også får set mange af verdens lande. Når jeg rejser til et nyt land, researcher jeg ikke på generelle kulturoplevelser, restaurenter eller på smarte fortovscaféer – jeg researcher på deres fodboldsituation, og hvorledes deres talentudvikling har set ud over tid, og hvordan den ser ud i dag.

I denne uge har jeg været i Paris, Frankrig, og dette fik mig til at tænke på, hvorledes det franske talentudviklingssystem ser ud, hvor står Frankrig som fodboldnation i dag, og hvordan ser deres fremtid ud, både på...

Kendt efternavn eller stenhårdt arbejde?

Fodbold | Søndag den 10 maj 2015, 09:13 af Martin Dalskov
I den forgangne uge indstillede Andreas Laudrup sin professionelle karriere som fodboldspiller, da han i flere år har været hårdt plaget af en opslidende slidgigt, som ultimativt ville munde ud i et varigt handicap efter karrieren, hvis han fortsatte. Det er selvfølgelig trist, at en 24-årig, tidligere Danmarksmester, indstiller karrieren på grund af skadesproblemer, men det fik mig alligevel til at tænke nogle tanker. Både nogle tanker omkring selve karrierestoppet, men også hans manglende fysiske kapacitet, set ud fra hans alder, som netop var årsagen til karrierestoppet. Men måske endnu...