×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Hvor blev pause minutterne af?

Fodbold | Torsdag den 15 oktober 2015, 12:54 af Jakob Termansen
I weekenden før landskampspausen besluttede jeg mig for at lave et lille eksperiment. Hvor meget fodboldsnak får man som seer enlig i pausen af en fodboldkamp der sendes i TV?

Desværre skulle det vise sig at være ret nedslående resultat jeg kom frem til. For at det hele ikke skulle dreje sig om en enkelt kanal eller udbyder, besluttede jeg mig for seks kampe, tre kampe på TV3 SPORTS kanaler (3+, TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2) og tre kampe fra Discovery Networks Danmarks kanaler (6’eren, Canal9 og Eurosport Danmark).

I fem ud af de seks kampe fik man som seer under to minutters snak fra værterne....

Dårligste A-landshold siden år 2000!

Fodbold | Søndag den 11 oktober 2015, 08:14 af Martin Dalskov
I aften skal Danmarks EM 2016-skæbne for alvor afgøres. Når Armenien og Albanien tørner sammen, er det samtidig den sidste kampdag i kvalifikationsgruppe I, hvor Danmark jo som bekendt gisper som en fisk på land, efter det sidste håb i form af en EM-billet til Europamesterskaberne 2016 i Frankrig.

Som jeg har beskrevet så mange gange før her på siden, er netop EM 2016 i Frankrig blevet historisk nem at kvalificere sig til, set i forhold til, hvor mange hold, der er deltager i slutrunden.

Derfor er det samtidig en fuldstændig vital dag i dag, i forhold til Morten Olsens...

Fodboldskader og klubkonsekvenser heraf

Fodbold | Søndag den 04 oktober 2015, 08:54 af Martin Dalskov
For nogle uger siden, sad jeg og så denne sæsons første Champions League-runde. Jeg valgte kampen imellem PSV og Manchester United. Efter godt 15 minutters spil, var Manchester United-spilleren Luke Shaw ude for en forfærdelig uheldig hændelse, da PSVs Hector Moreno kom glidende ind foran Luke Shaw og bolden, der begge var på vej mod PSVs mål. Som vi vist alle ved, endte det rigtig grimt med et dobbelt benbrud til Luke Shaw, som i øvrigt har haft en meget svær tid i Manchester United netop grundet skader.

Selve episoden, samt billeder og video af hændelsen, må I selv ”google” jer til....

FIFA-korthuset ryster for alvor

Fodbold | Søndag den 27 september 2015, 08:46 af Martin Dalskov
Nu ramler korthuset for alvor. Fredag indledte de schweiziske myndigheder en anklageproces imod nuværende FIFA-præsident, Sepp Blatter. Netop Blatter stopper som bekendt i jobbet som FIFA-præsident, når den ekstraordinære kongres afholdes i februar 2016.

Men han nåede, desværre for ham selv, ikke ud af butikken i tide.

De schweiziske myndigheder har anklaget Blatter for en række forhold. Her i blandt er der korruptionsanklager, mistænkelige pengestrømme og ”at have handlet illoyalt i mod FIFAs interesser”, som det hedder. Sidstnævnte er...

Ice ice, baby! - It's hockeytime

Ishockey | Fredag den 18 september 2015, 12:49 af Kasper Petersen
"I aften er det juleaften, der er længe længe til". Du vil med garanti høre ishockeyfans nynne denne kendte sang rundt omkring i det ganske danske land i dag. I aften går det nemlig for alvor løs. Metal Ligaen 2015/2016 i ishockey løber ad stablen. Der er - som altid ved sæsonstart - lagt op til en forrygende spændende sæson. Hvem napper grundspillet? Holder deres momentum gennem et svært og hårdt slutspil? Hvem bliver overraskelserne? Både den positive og den negative.

I år bliver der ekstra meget spot på Metal Ligaen. Med etableringen af TV 2 SPORT har...

Analyse af sommertransfervinduet 2015

Fodbold | Søndag den 13 september 2015, 09:20 af Martin Dalskov
 

Mens vi nu nyder, at sommerpausen er ovre, og vi for alvor får gang i de spændende europæiske turneringer (og især Champions League, som starter i den kommende uge), vender jeg for en kort stund lige tilbage til denne sommers spillerregisteringsperiode (transfervindue).

FIFAs Transfer Matching System, TMS, som er instansen, hvor alle handler går igennem, har offentliggjort en rapport om ”the Big 5”. Altså, hvorledes har de fem største fodboldnationer (England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien) ageret i dette vindue. Og læg mærke til formuleringen; det er altså...

Landsholdsstatus efter matchday 7

Fodbold | Søndag den 06 september 2015, 08:28 af Martin Dalskov
Det er landsholdsperiode, og dermed også tid til et blogindlæg fra undertegnede, som handler om det danske A-landshold for herrer. Det er nogle ulideligt lange dage i disse ”Week of Football: European Qualifiers”-stunder, men vi må bare leve med det. UEFA har talt.

Danmark spillede som bekendt i fredags, den 4. september, 0-0 mod Albanien, hvorfor både Danmark og Albanien har 11 point i EM-kvalifikationsgruppe I, som i øvrigt toppes af Portugal med 12 point. Serbien vandt samme dag 2-0 mod Armenien, men Serbien er ude af spillet til en EM-billet grundet episoden i deres opgør mod...

Flere 1. Divisionsspillere til Superligaen, tak

Fodbold | Søndag den 30 august 2015, 08:53 af Martin Dalskov
Her få dage før at det aktuelle transfervindue (eller spillerregistreringsperiode, som det rettelig hedder) lukker, er det mig forbløffende, at der ikke er flere superligaklubber, der tør se ”nedad” i de danske rækker og hente nogle af de bedste spillere i lagene lige under Superligaen.

Der er rigtig mange ting, der lige netop med hensyn til transfervinduerne, der forundrer mig. Også ting, jeg har skrevet om herinde før. Hele aspektet med den notoriske hektiske sidste transferdag, og faktummet at langt hovedparten af klubberne skubber deres ellers planlagte bud til sidstedagen, fatter jeg simpelthen...

Ugens fem anbefalinger (Uge 35)

Generel Info | Mandag den 24 august 2015, 08:47 af Sofabold Redaktionen


Som noget nyt her på Sofabold, vil vi hver mandag komme med (sådan cirka) fem anbefalinger, til kampe som vi absolut mener er værd at bruge noget TV tid på.

Vi er naturligvis fuldt klar over, at i læsere ikke deler de samme favorithold, hvilket vi da heller ikke gør...

Info om spansk, italiensk og fransk fodbold på TV

Fodbold | Søndag den 23 august 2015, 21:20 af Sofabold Redaktionen
Helt naturligt modtager vi utrolig mange henvendelser fra folk der undre sig over hvorfor vi ikke lister kampe fra Spanien, Italien og Frankrig, nu hvor sæsonerne er gået i gang.

Forklaringen er lige så enkel som den er kedelig. På nuværende tidspunkt er der rent faktisk ingen danske TV kanaler der har rettighederne til La Liga, Serie A eller Ligue 1. I sidste sæson var det produktionsselskabet bag Canal 8 Sport og Canal 9, der havde rettighederne til La Liga og Serie A, rettigheder der udløb efter sidste sæson. Selskabet bag bl.a. 6’eren, Discovery Networks Danmark, købte i sidste sæson en ugentlig...