×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens sofaguide (Uge 37)

Emilie-Marie Fridh, 10. september 2013 klokken 17:43 (Fodbold)

De sidste efterskælv af landsholdspausen skal rystes af os, og vi er klar til endnu en fodbolduge. Her har du vores fire foretrukne anbefalinger.

 

Tirsdag: Armenien – Danmark

6’eren, kl. 18.00

Efter en sløj kamp i fredags, dog stadig med en sejr i bagagen, har Morten Olsen lavet mange udskiftninger frem mod aftenens kamp. Danmarks elleve vikinger skal ryste den forfærdelige oplevelse af sig, fra sidst de mødte aftenens modstander, Armenien. Er du klar med Dannebrog, danske pilsnere og en god portion vilje?

 

Fredag: Hertha Berlin – VfB Stuttgart

Eurosport 2, kl. 20.30

Stuttgart hænger i efter de fire første kampe i Bundesligaen. Indtil nu er det kun blevet til 3 point, og røven lige over stregen. Men deres seneste kamp mod Hoffenheim blev vundet 6-2. Kan de tage point mod Hertha Berlin, når de kommer på besøg i den tyske hovedstad? Hertha har pt. 7 point og tabte seneste kamp til Wolsfburg 2-0.

 

Lørdag: FCK – Esbjerg

Canal 9, kl. 17.00

Det er en kamp mellem Danmarks to eneste repræsentanter i Europa, når FCK tager imod Esbjerg. Esbjerg kommer til Parken med en flot plads i tabellen og flotte takter i de første mange kampe. Specielt sejren over St. Etienne har rykket på optimismen i det vestjyske. Senest blev et uafgjort resultat mod FCM, mens FCK endelig fik en sejr, da de ude slog oprykkerne fra Viborg FF. FCK har i den grad behov for point, efter den meget sløje start. Ståles udvalgte jagter deres første hjemmebanesejr, og skal bevise over for deres fans, at Ståle-effekten findes. Kampen starter lørdag kl.17.00, og sendes på CANAL9.

 

Søndag: Brøndby – OB

TV3+, kl. 19.00

Brøndby er isolerede i bunden, og kæmper stadig med at få deres første tre point i kassen. 13 mål indkasseret, blot 6 skudt i selv. Det ser sort ud. OB har spillet over halvdelen af deres kampe med et uafgjort resultat efter dommerens slutfløjt. Men hvis de vil holde fast i den øverste halvdel af tabellen, kræver de også sejre. Thomas Frank har endnu ikke kniven for struben, men vil det se anderledes ud, hvis OB ikke tager hjem som tabere efter søndagens kamp?