×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens sofaguide (Uge 35)

Emilie-Marie Fridh, 26. august 2013 klokken 20:47 (Fodbold)

Hver dag en ny udvalgt kamp. Garanteret god underholdning.
Når du nu har fået nok om Superliga, efter dagens kamp mellem AaB og FC Midtjylland, så skal du med garanti se topopgør i Premier League mellem Manchester United og Chelsea. Begge klubber er kommet godt fra start med sejre og gode mål, og som to klubber der begge vil helt til tops i tabellen, kan det kun blive en interessant kamp. Se kampen på TV3 Sport 2 klokken 21.

I morgen møder Arsenal og Fenerbahce hinanden igen, og Fenerbahce har langt hjem efter et nederlag på 0-3 i sidste uge. Derudover skal de forsøge at vinde med minimum tre mål på et garanteret veloplagt Emirates Stadium. Kampen vises på 3+ med optakt fra klokken 20.30.

Onsdag er der lokalopgør af rang, når to traditionsrige Vestegnsklubber tørner sammen i DBU pokalen. Hvidovre tager imod Brøndby på et tæt på udsolgt stadion. Tidligere Brøndbylegende Per Nielsen og Hvidovre-drengene får sin sag for, selvom Brøndby er et hold der ikke skaber mange store resultater for tiden. Men med et comeback af Thomas Kahlenberg kan det være et hold fyldt med selvtillid. Klokken 17.55 starter optakten på 3+.

På torsdag er der danskerdrama, når Esbjerg skal forsvare deres knebne sejr over St. Etienne fra sidste uges utroligt spændende opgør. Fiskerdrengene leverede et fremragende resultat mod de franske supervægtere, men fik en kold klud i ansigtet da de søndag mødte Superligaoprykkerne fra Viborg på udebane. Et nederlag på 3-1 kan ramme de stribede vestjyders selvtillid, men vi håber selvfølgelig at den danske succes i Europa starter fra vestfronten. Transmissionen starter 18.55 på TV3 Sport 1.

Fredag tager Champions League-mestrene, Bayern München, imod de britiske Europa League-vindere, Chelsea. Det sker i Supercuppen, der i år spilles på Eden Arena i Prag. For et år siden mødte de to hold hinanden i Champions League-finalen, hvor Chelsea vandt på straffespark efter 1-1 i den oprindelige spilletid. Tager Bayern hævn på fredag, eller bliver Chelsea ved med at brilliere? Se med på 3+ eller ZDF fra 20.30.

På lørdag skal oprykkerne fra Hull på noget af en kamp, når de skal til møde den blå Manchesterklub. Det er ikke første gang at tigrene har været oppe og prøve kræfter med Premier League, men er de bedre rustede i denne sæson? Er du fan af at følge underdogs, så smid dig foran flimmerkassen fra klokken 13.00 på både 3+ og 6’eren.

Søndag er derbydag, når Anfield Road bliver vært for årets første Old Firm. Liverpool er kommet godt fra start i årets Premier League, og troen på Brendan Rodgers kan næsten ikke måles på skalaen. United står med ny træner efter den legendariske Alex Ferguson, men en 4-1 sejr i første kamp kan ikke være andet end godkendt. Kulissen til disse kampe plejer altid at være i top, så iklæd dig din yndlingsrøde trøje og sæt dig til rette i sofaen. Optakten starter klokken 14 på TV3 Sport 2.

 

Har vi misset den kamp, der er højdepunktet i din TV-uge? Deltag i debatten herunder, på Facebook eller på Twitter!