×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens fem anbefalinger (Uge 39 - 2016)

Ulrik Forsom, 26. september 2016 klokken 14:19 (Fodbold)

Hver uge vil Sofabold komme med fem anbefalinger, til LIVE sport som vi mener man som neutral seer i det mindste bør overveje at se i den pågældende uge.

I denne uge (Uge 39) er der spændende opgør fra blandt andet Champions League med dansk deltagelse i form af FC København, Europa League-fodbold samt håndbold fra Primo Tours Ligaen.

Tirsdag d. 27/9 kl. 20.45 FC København - Club Brügge (Fodbold - TV3+) 
tirsdag aften skal FC københavn, hjemme i Telia Parken, forsøge at bygge videre på den flotte præstation i Portugal for 14 dage siden når Club Brügge kommer på besøg i Champions League. Der er lagt op til en spændende fodboldkamp fra den fineste europæiske turnering. 

Onsdag d. 28/9 kl. 20.30 Viborg HK - FC Midtjylland (Håndbold - TV2 Sport)
Onsdag aften er der klassisk jysk lokalopgør fra den bedste kvindelige håndboldrække, Primo Tours Ligaen, når Viborg HK tager imod FC Midtjylland. Det er intens og tæt når de to klubber tørner sammen og det bliver det garanteret også onsdag aften. 

Torsdag d. 29/9 kl. 21.05 Fenerbache SK - Feyenoord (Fodbold - Canal 9)
Torsdag aften bliver der mulighed for at se landsholdsspillerne Simon Kjær og Nicolai Jørgensen dyste i en indbyrdes duel når det tyrkiske storhold tager imod de hollandske gæster i Europa League. Der er vigtige point på spil i Istanbul. 

Søndag d. 2/10 kl. 07.30 Malaysias Grand Prix (Formel 1 - TV3+) 
Så er der igen gang i motorerne når Malaysias Grand Prix skal køres. Danske Kevin Magnussen er igen klar til at konkurrere om pointene men skal nok ikke regne med en topplacering i Grand Prixet der ofte er præget af regn. 
 

Søndag d. 2/10 kl. 15.15 Tottenham Hotspur - Manchester City ( Fodbold - 6'eren)
Søndag er der topopgør fra Premier League, når Christian Eriksens Tottenham tørner sammen med Pep Guardiolas Manchester City. Begge klubber er kommet godt fra land og der venter sikkert en lækkerbisken af en fodboldkamp.