×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Ugens fem anbefalinger (Uge 34)

Sofabold Redaktionen, 17. august 2015 klokken 10:42 (General)

Sofabold.dk

Som noget nyt her på Sofabold, vil vi hver mandag komme med (sådan cirka) fem anbefalinger, til kampe som vi absolut mener er værd at bruge noget TV tid på.

Vi er naturligvis fuldt klar over, at i læsere ikke deler de samme favorithold, hvilket vi da heller ikke gør her på Sofabold redaktionen. Vi vil derfor fortage vores valg uden hensyn til vores personlige preferencer, men udenlukkede se på kampene med objektive briller.

Skulle du mene der er en “must see” kamp som vi har overset, så fortæl os det endelig i kommentarfeltet, det kunne jo være, at andre læsere også blev inspireret… :)

 

S.S. Lazio - Bayer 04 Leverkusen
UEFA Champions League kvalifikationen - Tirsdag 18. august kl. 20:45

Der er altid fuld damp på kedlerne, når italienerne dækker på til Champions League fodbold. Vi har derfor store forventninger til opgøret på Stadio Olimpico i Rom, når Lazio, der sluttede på tredjepladsen i Serie A, tager imod Bayer Leverkusen, der sluttede som nummer fire i den tyske 1. Bundesliga.

 

THW Kiel - SG Flensburg-Handewitt (H)
Super Cup - Onsdag 19. august fra kl. 20:15

To af både Tyskland og verdens bedste håndboldbold hold, med massere af danskere på holdkortet, mødes i den tyske Super Cup for håndboldhold. Vi ser frem til en omgang fantastisk håndbold, når de to hold folder sig helt ud, som en forsmag på hvad vi har i vente i den kommende sæson.

 

PAOK FC - Brøndby IF
UEFA Europa League kvalifikationen  - Torsdag 20. august kl. 19:00

Forventningerne til Brøndby er altid store, så vi glæder os til at se et top tændt Brøndby mandskab der folder sig ud mod græske PAOK. Brøndby har været ramt på psyken i den hjemmelige Alka Superliga, men viste mod Omonia fra Cypern, at holdet stadig kan skabe resultater ude i Europa. I weekenden hentede Brøndby en 4-0 sejr ude mod Viborg FF i Alka Superligaen, så vi håber holdet har fået skabt nok selvtillid, til at skabe et resultat i det græske.

 

Southampton F.C. - FC Midtjylland
UEFA Europa League kvalifikationen  - Torsdag 20. august kl. 21:00

Der er ingen tvivl om, at Premier League holdet Southampton er en stor mundfuld for de danske mestre fra FC Midtjylland. Herning mandskabet er dog kommet flot fra start på den nye sæson i Alka Superligaen, mens Southampton blot har hentet et enkelt point i sæsonens første to kampe i Premier League. Der er også et lille håb om, at englænderne undervurdere midtjyderne, så der kan hentes en fint resultat i på St Mary's Stadium.

 

F.C. København - AGF
Alka Superliga - Søndag 23. august kl. 18:00

Det er Danmarks to største byer der sætter hinanden i stævne, når F.C. København tager imod AGF i Telia Parken. Begge hold har otte point i Alka Superligaen, hvor F.C. København dog har spillet en kamp færre. Århus klubben har længe haft det svært mod københavnerne, man skal derfor helt tilbage til 2009 for at finde den seneste AGF sejr. Der vandt man til gengæld 1-0 i netop Telia Parken, da Peter Graulund scorede kampens eneste mål.

 

Det var så vores fem bud i denne uge, vi kommer med fem friske bud næste mandag. Har vi ramt helt forkert, eller “spot on”? Giv os gerne din mening i kommentarfeltet her under…

Andre blogindlæg af Sofabold Redaktionen:

14. juni 2017
04. april 2017
27. marts 2017
21. marts 2017
13. marts 2017
07. marts 2017
27. februar 2017
20. februar 2017
13. februar 2017
06. februar 2017
30. januar 2017
23. januar 2017
16. januar 2017
10. januar 2017
24. oktober 2016
17. oktober 2016
19. september 2016
12. september 2016