×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Tilbageblik på håndboldsæsonen

Camilla Paaske, 07. juni 2014 klokken 22:58 (Håndbold)

Så er denne håndbold sæson også kommet til sin afslutning. En sæson hvor der har været spillet mange kampe, og vi bag håndbolddelen også er begyndte at skrive optakt til kampene. En sæson hvor Sofabold.dk har dækket alt fra de danske ligaer til Bundesligaen, men også de store europæiske ligaer som Champions League.

Et år hvor de to danske finalister på herresiden, Aalborg håndbold og KIF Kolding København, begge havde fornøjelsen af Champions League, hvor verdensklasse hold som THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, FC Barcelona og HC Metalurg alle var en tur forbi lille Danmark! Begge hold kæmpende sig videre til 1/8-finalerne, men desværre gik hverken KIF Kolding København eller Aalborg Håndbold videre derfra.

Hos mændene bliver Champions League sluttet af med Final4 i Köln. Semifinalerne var mellem Veszprém - THW Kiel og FC Barcelona - SG Flensburg-Handewitt. THW Kiel vandt den første semifinale 29-26, mens Flensburg-Handewitt vandt deres 39-41 efter forlænget spilletid og straffekast. Der var lagt op til et brag af en finale: En god og tæt kamp, men Flensburg-Handewitt trak fra til sidst og vandt med 30-28.

På kvinde siden havde Danmark også både Viborg HK, FC Midtjylland og Team Esbjerg med helt fremme i toppen i Europa. Viborg HK fik guldet i Cup Winners Cup, mens Team Esbjerg tog sølv i EHF Cuppen og FC Midtjylland fik den trælse 4. plads i kvindernes Champions League. Men selvom det kun blev til en fjeder plads, så kan FC Midtjylland stadig være stolte af deres sæson, men det kan både Viborg HK og Team Esbjerg også kan være.

De danske ligaer er også blevet afgjort. Guldet på kvindesiden faldt til Viborg HK's piger, efter to tætte kampe mod FC Midtjylland. Bronzemedaljerne gik til Randers HK.

Bundesligaen er også afsluttet, og her var der drama til allersidste sekundet, da de forsvarende mestre fra THW Kiel igen vandt mesterskabet med kun to mål ned til andenpladsen og Rhein Neckar Löwen!

Hele denne sæson har vi her på Sofabold.dk lagt hele 459 kampe ind på siden. Det er mange kampe, men kun 1/4 af antallet af foldboldkampe!

Jeg vil gerne på vegne af os bag håndbolden på Sofabold.dk, og resten af Sofabolds redaktion, sige tak for denne sæson og vi vender stærkt tilbage til næste sæson med flere rigtig gode håndboldkampe.

Andre blogindlæg af Camilla Paaske: