Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Tak for et fantastisk 2012!

Jakob Termansen, 30. december 2012 klokken 09:11 (General)

Endnu et år er slut, et noget specielt år for os her på Sofabold, da det er det første hele år vi har været online på nettet. Siden vi gik online tilbage i august 2011, har vi oplevet en - efter vores egen mening - helt vild stigning i antal af besøgende på siden.

Vi indrømmer blankt, at vi i starten mere eller mindre jublede, når vi på en enkelt dag nåede op på 20 besøgende. Vi er på ingen måde et stort kommicelt site, der har et marketings budget. Vi har mere eller mindre kun dig som bruger til at fortælle andre om siden, enten via Facebook, Twitter eller rent fysisk.

Vi kan se at rigtig mange af jer er med til dele siden via de sociale medier, enten ved at give os et "syntes godt om" på Facebook, eller ved at dele vores link på Twitter - hvilket vi er utrolig glade for.

Udviklingen af besøgende på siden

Vi har igennem 2012 udviklet en del på siden, ting er blevet tilføjet som vi har fundet relavant for siden. Det er i 2012 blevet muligt at vælge 3 favorit hold som bruger, så det er blevet nemmere at finde de hold man følger i oversigten over kampe.

Her til sidst i 2012 har vi også fået vores blog op at køre, hvor bl.a. Martin Dalskov går i dybden med de lidt mere nørdede dele af fodboldverden. Vi er dog langt fra færdige med at udvikle på Sofabold. Det er ikke altid muligt at se det direkte på siden, men vi arbejder på siden dagligt. Der bliver konstant udviklet nyt, rettet fejl og optimeret kode, for at give jer som brugere den bedste oplevelse på siden.

Vi arbejder også hårdt på at få liv i vores App, som i første omgang bliver til iPhone/iPad, mens Android og WindowsPhone 8 kommer på et senere tidspunkt. Vi har dog også andre projekter på tegnebrættet for 2013, dette kommer der dog mere om på et senere tidspukt. I kan dog roligt sætte jer godt til rette i sofaen, vi har nogle spændende planer for fremtiden.

Her til slut vil vi gerne komme med en lille bøn til jer alle. Sidder du der ude og har lidt tid til overs, og mener du, at du har noget du kan bidrage med, så høre vi rigtig gerne fra dig. Vi køre udelukkende på frivillig arbejdskraft, fordi vi gerne vil give jer besøgende de nemmeste betingelser for at finde de i søger på en hurtig og nem måde.

Har du ikke mulighed for at hjælpe, så del siden med din omgangskreds, enten via Facebook eller Twitter - vi er sikker på, at dem du kender der elsker fodbold, vil påskønne dig for det.

Vi håber du får et fantastisk 2013, TAK fordi du har besøgt siden i 2012 - DU er grunden til at vi laver siden. Godt Nytår! På vegne af hele Sofabold.dk Jakob Termansen