×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Svar til Mads Timm: Superligaen er IKKE kedelig!

Jakob Termansen, 23. januar 2018 klokken 10:53 (Fodbold)

Mandag formiddag publicerede BT et debat/blog indlæg af den tidligere OB spiller Mads Timm. I forbindelse med den kommende opstart af Alka Superligaen, var temaet netop den bedste række i landet - en række som Mads Timm åbenbart finder kedelig…

Mads Timm har naturligvis ret til sin mening, ligesom der sikkert også er mange andre der vælger Alka Superligaen fra, af den ene eller anden grund. Men hvorfor har Mads Timm valgt Alka Superligaen fra?

I blogindlæget har Mads Timm to store argumenter imod Alka Superligaen, trænerne bliver sure og fornærmede over kritik, mens spillerne blot svare på journalisternes spørgsmål som om de var robotter.

Nu ser vi alle fodbold på vores egen måde, personligt har jeg ofte en kamp kørende i baggrunden, så jeg altid har et øre på kampen, hvis der lige skal laves noget andet imens. Andre lukker resten af verden ude, mens de holder 100 procent fokus på kampen. Mads vælger åbenbart at sætte sin fokus 100 procent på ting der sker før og efter kampene - i hvertfald når han skal argumentere for hvorfor han finder Alka Superligaen kedelig.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke tale på Mads vegne, men jeg gætter på han ikke har brugt to minutter på den ellers fremragende serie af Kian Fonoudi og Kasper Marker fra Eurosport. Her bliver netop åbent for filterne, takket være en stor åbenhed hos Randers FC. Men Mads fortrækker mere Premier League, der selvfølgelig er kendt for åbenhjertelig snak fra både spillere og trænere efter kampene… eller…

Jeg finder på ingen måde Alka Superligaen kedelig. Selvfølgelig er der kampe der er mere spændende end andre. Jeg fortrækker dog til enhver tid at tænde for Randers FC - Hobro IK en søndag eftermiddag, frem for et opgør mellem to italienske eller spanske mandskaber jeg ikke har det midste forhold til. Og ja, der spilles nogle gange fantastisk fodbold i både Spanien, Italien og England, men jeg har ikke det store forhold til hverken Torino FC, Malaga eller for den sags skyld 80 procent af de engelske Premier League hold.

Med Superligaen har jeg dog et nærhedsforhold. Jeg skal i de fleste tilfælde ikke sidde og kikke på et kort for at finde ud af hvor en dansk klub har hjemme (kniber dog med nogle jyske hold), ligesom alle jeg kender mindst har ét hold de følger i landets to bedste rækker. Der er dermed altid noget at snakke fodbold om, når Alka Superliga ruller. Alene blandt de folk der er med til at lave Sofabold, har vi folk der følger alt lige fra Hobro IK til FC Helsingør og FC Midtjylland, samt ikke mindst OB, Brøndby IF og F.C. København.

Der er helt sikkert også personligheder i Alka Superligaen. Det er muligt vi ikke har en José Mourinho eller Arsène Wenger, men vi har Ståle Solbakken, Alexander Zorniger, David Nielsen og Ricardo Moniz der alle sætte kulør på ligaen, om man er fan af deres hold eller ej. Og ja Mads, jeg forventer faktisk de trænere bliver en smule stødt, hvis en journalist kritisere dem og det de bruger 40-60 timer om uge på, specielt hvis det er baseret på hvad journalisten blot har set de sidste to timer.

Når spillerene forsøger at sige deres ærlige mening, bliver de mødt med den ene overskrift i medierne efter den anden, hvis de da ikke bliver ramt af en karantæne fra DBU for kritik af en dommer. Jeg ved du ikke ligefrem fik meget spilletid i Manchester United kære Mads, men de fleste spillere har faktisk et ønske om at komme på banen runden efter. Som du ved, så tilbringer fodboldspillere ret meget tid sammen, specielt til træning. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det ville skabe en noget dårlig stemning i omklædningsrummet, hvis en spiller sabler enten en medspiller, træner eller ledelsen i klubben efter en kamp, fordi man lige var høj på adrenalin når man fik stukket en mikrofon op i ansigtet.

Så her fra min stol kan der kun gå alt for lang tid til den 9. Februar, hvor AC Horsens og FC Midtjylland åbner foråret i Alka Superligaen… jeg sidder helt sikkert klar!

Andre blogindlæg af Jakob Termansen:

16. maj 2018
08. januar 2018
29. maj 2017
23. november 2016
27. februar 2016
03. december 2015
01. december 2015
29. oktober 2015
15. oktober 2015
18. august 2015
01. august 2015
24. marts 2015
04. marts 2015
02. marts 2015
21. februar 2015