×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Med livebetting kan du oddse fra sofaen

Sofabold.dk, 24. juli 2013 klokken 14:58 (General)

Der var engang. Sådan er der mange eventyr, der begynder. Der var også engang, hvor fodboldglade spilentusiaster skulle helt ned i den lokale kiosk, hver gang de ville spille på en sportsbegivenhed. Sådan var det for eksempel, da Danmark vandt EM i fodbold i 1992. Hvis du dengang ville sætte 100 kroner på, at Danmark ville gå hele vejen, skulle du først ned omkring den lokale bookmaker, før du kunne oddse.

I dag er historien en helt anden. Langt de fleste bookmakere har indført livebetting, som giver dig mulighed for at sætte penge på sportsbegivenheder, efter de er startet. Samtidig har bookmakerne udviklet brugervenlige versioner af deres hjemmesider, så du både kan oddse fra din smartphone, din tablet og din bærbare computer, mens fodboldkampen eller tennismatchen ruller over skærmen, eller mens du står på stadion. Enkelte bookmakere har sågar udviklet applikationer, som gør det endnu nemmere for dig at jagte de helt store gevinster, når du er på farten.

Brug livebetting hjemme og på farten
Når du livebetter, kan du udnytte de mavefornemmelser, de fleste sportsentusiaster får, når de ser sport i fjernsynet eller i virkeligheden. De fleste kender fornemmelsen af, at der er optræk til en scoring i en fodboldkamp. Eller måske har du lagt mærke til, at det ene hold får langt flere hjørnespark end modstanderholdet. Med livebetting kan du forvandle dine mavefornemmelser til rede penge, og det er kun de færreste, der har råd til at afslå det tilbud.

Det er klart, at træerne ikke vokser helt ind i himlen. Når du livebetter, vil du hurtigt lægge mærke til, at bookmakerne har indlagt forsinkelser på dine spil. Lad os sige, at det ene hold i en fodboldkamp bliver tildelt et straffespark fem minutter før halvleg. I den situation vil de fleste opportunister skynde sig at sætte penge på, at det hold, der har fået et straffespark, vil være foran ved pausen. Men den går ikke. Bookmakerne vil i den situation fryse alle væddemål, så du først kan placere nye væddemål, når straffesparket er taget. Det giver måske ikke mening, hvis vi tager begrebet ’livebetting’ bogstaveligt, men det er ikke desto mindre en praksis, alle bookmakere følger.

Livebetting foran computeren
De fleste bookmakere har mobilvenlige hjemmesider, så du let og elegant kan placere væddemål på farten. En anden mulighed er, at du sætter dig med din bærbare computer i sofaen foran fjernsynet. På en bærbar computer kan du typisk få et langt bedre overblik, især hvis du spiller hos flere bookmakere ad gangen. Det er de færreste, der har tålmodighed til at holde øje med resultater og oddsudviklinger i alle de sportsbegivenheder, du spiller på, hvis det hele skal klares fra en iPhone og på samme tid. 

- Se listen over de bedste bookmakere til odds på mobilen.

Selvom du er nødt til at leve med forsinkelser, når du livebetter, kan livebetting stadig være en rigtig god forretning for dig. Især hvis du har næse for at forudse, hvad der sker i løbet af en given sportsbegivenhed. Dine gevinster bliver typisk indsat på din konto med det samme, så du kan nå at forvandle dem til endnu flere kontanter, næste gang din intuition giver dig et godt tip. Du kan selvfølgelig også vælge at vækste dine gevinster igennem andre væddemål hos den bookmaker, du spiller hos.


Dette indlæg er skrevet af BonusBet.dk - en af samarbejdspartnerne for Sofabold.dk. Vi har ingen økonomisk interesse i dette indlæg, ligesom vi ikke har modtaget nogen form for kompensation for at bringe dette indlæg.

Andre blogindlæg af Sofabold.dk:

14. juni 2017
04. april 2017
27. marts 2017
21. marts 2017
13. marts 2017
07. marts 2017
27. februar 2017
20. februar 2017
13. februar 2017
06. februar 2017
30. januar 2017
23. januar 2017
16. januar 2017
10. januar 2017
24. oktober 2016
17. oktober 2016
19. september 2016
12. september 2016