×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Gensidig respekt fans imellem

Emilie-Marie Fridh, 24. februar 2014 klokken 17:11 (Fodbold)

Dette indlæg skal ikke ses som en løftet pegefinger. Det er ligeså meget en reminder til undertegnede selv om at have god skik overfor fans med andre synspunkter.

 

Der nåede lige præcis at gå én weekend med Superligaen, før internettet imploderede med internetkrigere, der stak hovedet frem fra deres vinterhi. Dagen i dag har, i mit perspektiv, stået på beskyldninger og brokkeri fan og fan i mellem. Ekstra Bladets live-updateringskoks i går er et glimrende eksempel på, hvor meget en sag kan dele vandene. Og man kan næsten stille sit ur efter, hvilken fan der mener hvad.

Forstå mig ret, vi skal alle have lov at være her, og forskellighed er vigtigt for at blive klogere på os selv og hinanden, men hvor er respekten for hinandens forskellige synspunkter?

Fodbolddebatterne ender ofte i en omgang mudderkast, som andre så kan læse og more sig over, og således får ingen noget ud af diskussionen. Andet end et let grin. Selv de eksperter, der udtaler sig til aviser, magasiner, nyhederne og debat-programmer skal klandres for en forudindtaget holdning.

Lad os slå det fast med syv tommers søm: Fodbold og alle andre sportsgrene er ligesom musik, kunst m.m. en smagssag, hvor man som beskuer, lytter og seer altid vil være farvet på en eller anden måde. Men derfra skal man også kunne argumentere og debatere på et højere niveau, end når der bliver delt slik ud i børnehaven.

Jeg ved ikke, om det er mig, der drømmer, eller om det er muligt, at vi kollektiv som fodboldfans hæver barren, så resten af verden ikke ser på os og tænker, at vi er en flok senile bavianer.

 

Hvad mener du? Er det umuligt med god, saglig debat, når der er følelser og præferencer indblandet?