×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Fodbolden har brug for 'The Special One'

Jakob Termansen, 03. juni 2013 klokken 22:16 (Fodbold)

Igennem det seneste halve år har det været mere eller mindre kendt, at ”The Special One” - også kendt under sit borgerlige navn José Mário dos Santos Mourinho Félix - ville være fortid i Real Madrid.

Den 20. maj blev det så klart, at José var en færdig mand i den kongelige spanske klub, efter klubbens præsident Florentino Pérez annoncerede, at klubbens og José Mourinho efter fælles aftale ville skille veje efter sæsonen. Der var nok ikke den spanske journalist der dækker Real Madrid, der ikke blot sad og ventede på at trykke ”send”, med en allerede færdigskrevet artikel.

Her til formiddag annoncerede Chelsea FC, at klubbens har skrevet en 4-årig kontrakt, med manden der stod bag klubbens første mesterskab i 50 år. Mange har en mening om manden, selv her på siden har vi delte meninger om ham. Jeg tror endnu ikke jeg har snakket med en fodbold fanatiker, der ikke enten elskede eller hadet ham.

Efter min mening har José Mourinho været fantastisk for fodbolden. Det var fantastisk at høre en træner til pressemøder, der ikke var bange for at tale rent ud af posen. Der blev fægtet med de store armbevægelser, talt med store ord - med et glimt i øjet.

Kritikerne mente det hele var et spil for galleriet, manden var fuld af varm luft og det var ulideligt at han altid havde en mening om alt - og gerne delte den, om du ønskede det eller ej.

Men er det ikke det vi gerne vil have som fodboldfans? Der findes vel ikke noget mere kedeligt, end at sidde og høre på en træner, der efter en kamp udtaler at han var tilfreds med det ene point, efter en røv syg fodboldkamp. Eller spillere der ikke vil udtale sig, fordi fodbold er blevet så finkulturelt, at man får karantænedage for at sige sin mening om dommeren.

Vi har brug for personligheder i fodbolden, folk der blæser på reglerne engang imellem og brager igennem, så vi alle har en holdning til dem. Vi har brug for personer der tør sige, ”Ja, jeg kan sgu det her!”, i stedet for ”Det handler om holdet, og det gør ikke noget jeg ikke fik scoret i dag”.

Nu skal dette ikke blive en ubetinget forsvarstale af Mourinho, manden har efter min mening også gået en tand for langt over stregen efter min mening.

Jeg ser frem til Mourinho i Premier League igen, som erklæret Chelsea fan bliver glæden større. En ting er dog nok sikkert... Det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Andre blogindlæg af Jakob Termansen:

16. maj 2018
23. januar 2018
08. januar 2018
29. maj 2017
23. november 2016
27. februar 2016
03. december 2015
01. december 2015
29. oktober 2015
15. oktober 2015
18. august 2015
01. august 2015
24. marts 2015
04. marts 2015
02. marts 2015