×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Et svar til Michael Gravgaard...

Jakob Termansen, 29. maj 2017 klokken 10:39 (Fodbold)

Kære Michael Gravgaard,

Først og fremmest tak fordi du blander dig i debatten omkring Alka Superliga strukturen, med dit debat indlæg i mandagens BT, som kan læses i sin fulde længde her.

Som direktør i Randers FC, har du naturligvis en interesse i, at Randers FC får så mange folk på stadion, samt seertalene også viser, at der er stor interesse omkring jeres klub. Den nye struktur, som er blevet indført i denne sæson, skulle være med til at skabe spænding omkring nedrykning - ifølge Hypercube.

I sidste sæson kan jeg ikke huske, at jeg missede en eneste af Randers FC’s kampe på TV. Alene i de sidste fire runder havde Randers FC direkte indflydelse på hvordan Top 4 sluttede i Alka Superligaen, da Randers mødte Brøndby IF (Runde 29), FC Midtjylland (Runde 31) og SønderjyskE (Runde 32). Det gjorde at jeg så kampene, ikke fordi jeg er Randers fan, men fordi det havde indflydelse på hvordan Alka Superligaen endte.

I denne sæson har Randers FC, nok ikke med jeres gode vilje, ikke på nogen måde haft indflydelse på toppen af Alka Superligaen. Jeg har sporadisk fulgt jeres kampe i forårets gruppekampe, men de seks kampe i spillede der var blot et mellemspil om hvem der virkelig skulle ud i nogle spændende kampe. Som neutral seer så jeg de seks kampe som et forspil til de kampe som jeg har fundet spændende, nemlig de knald eller fald kampe som Esbjerg fB og AC Horsens lige har spillet, samt de to nedrykningskampe der kommer i denne uge, når AC Horsens og Viborg FF skal op imod Vendsyssel FF og FC Helsingør.

Jeg må blankt indrømme, at jeg ser lidt på samme måde med kampen i spiller mandag aften mod OB. Som Randers FC, OB eller FC Midtjylland fan er kampen med garanti et opgør man helst ikke vil gå glip af, men i min bog bliver det først spændende, når kampen den 1. Juni på MCH Arena skal spilles og der er en plads i UEFA Europa League kvalifikationen på spil.

Jeg elsker at følge Alka Superligaen og resten af dansk fodbold, noget jeg ved jeg deler med rigtig mange mennesker. Jeg har dog også delt rigtig meget frustration over planlægningen af Alka Superligaen i denne sæson. Alene på Sofabold har vi her i foråret modtaget flere end 100 henvendelser her i foråret, enten på mail eller på de sociale medier, fra folk der har spurt ind til den nye struktur, eller har ville hører, om vi kunne hjælpe dem med, hvornår deres klub skulle spille de næste kampe. Jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange henvendelser klubberne, rettighedshaverne eller Alka Superligaen selv har modtaget…

Der er helt sikkert fodboldfans der er klar til at rejse med deres hold fra Randers til Odense med få timers varsel, eller den anden vej for den sags skyld. Men langt de fleste mennesker har også andre hensyn at tage sig af, det være familie, job eller andre ting man har forpligtiget sig til. Vil man have folk på stadion, hvilket vi vel alle ønsker, så bliver man nød til at give folk chancen for at sætte et kryds i kalenderen med mere end fire-fem dages varsel.

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, om der skal være 12, 14 eller 16 hold i Alka Superligaen, eller om den gamle struktur var bedre end den nye. For mig personligt har den nye struktur dog betydet, at jeg har set færre kampe fra Alka Superligaen i denne sæson, samt en masse frustration over ultra korte planlægningstider.

Jeg håber blot dette har været en “lærings sæson”, så planlægnings problemerne bliver løst i næste sæson. Jeg kan dog ikke se, hvorfor fans af de klubber der slutter i mesterskabsspillet i næste sæson, skal have den store interesse i at se kampene i de to nedrykningsgrupper.

Andre blogindlæg af Jakob Termansen:

16. maj 2018
23. januar 2018
08. januar 2018
23. november 2016
27. februar 2016
03. december 2015
01. december 2015
29. oktober 2015
15. oktober 2015
18. august 2015
01. august 2015
24. marts 2015
04. marts 2015
02. marts 2015
21. februar 2015