×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

DM i fodboldloven for medier

Jakob Termansen, 19. februar 2014 klokken 09:11 (Fodbold)

Lad mig slå det fast, så der ikke er nogen tvivl. Jeg anser mig selv på ingen måde som ekspert i fodboldloven. Ikke engang tæt på.

Jeg havde dog alligevel accepteret en invitation til DM i fodboldloven for medier, der blev afholdt 17. februar i Parken, af Danske Fodbolddommere. Jeg deltog for at vise Sofabold flaget, støtte op om det fantastiske initiativ #livedommer som Danske Fodbolddommere kører på Twitter, samt ikke mindst for at have en hyggelig aften.

Rigtig mange af de store og større medier havde valgt at sende en mand til eventen, hvilket jeg fandt yderst positivt. Foruden de store og større medier, havde Danske Fodbolddommere valgt at invitere en række mindre medier som Bulibold, Dynamobold og DanskerDong - samt selvfølge mig selv som repræsentant for Sofabold. 6’eren (SBSDiscovery) og CANAL9 (Monday) havde valgt at sende et par stærke kort i Morten Glinvad (flot 3. plads) og Jesper Simo (endnu flottere 2. plads), mens VIASAT - højst skuffende - havde valgt ikke at deltage.

Danske Fodbolddommere havde valgt at sende alle deltagere et gult og et rødt kort, fløjte samt den nyeste udgave af fodboldloven. Jeg valgte selv at stole på min basale - og åbenbart begrænset - viden om fodboldloven, med et ”Den tager du på ryggraden, Jakob” indstilling, hvilket jeg måske var den eneste der havde gjort. Set i bagklogskabens lys, skulle jeg måske ha’ brugt et par timer på at læse lidt op på reglerne, det må der blive gjort snarest muligt.

For at komme tilbage til selve konkurrencen, så blev vi alle modtaget i Parken klokken 19, hvor holdet bag #LiveDommer bød os velkommen. Efter en intruduktion og lidt baggrundsviden omkring bl.a. #LiveDommer og gerningen som fodbolddommer, blev vi alle sat i gang med at besvare de 31 spørgsmål som holdet havde forberedt. Nu skal jeg ikke sige det med sikkerhed, men jeg er ret sikker på, at jeg rent faktisk var den første der lagde kuglepennen og lukkede mit spørgeskema sammen. Jeg kunne sikkert ha’ svaret 2-3 spørgsmål mere rigtigt, hvis jeg havde brugt lidt mere tid, ligesom jeg efterfølgende også har rystet på hovedet over et par af mine egne svar, da jeg godt kunne se min egne fejl efterfølgende. Det skal dog ikke bortforklare min ringe placering som næstsidst i konkurrencen.

Herfra skal der dog lyde et stort tak til Danske Fodbolddommere for en sjov, hyggelig og spændende event. Et stort tillykke til Jens Christian Larsen fra Folketidende med førstepladsen, samt en lovning om, at vi næsten år - skulle vi blive inviteret igen - sender vores egen Martin Dalskov, så vi kan komme lidt frem i feltet.

Andre blogindlæg af Jakob Termansen:

16. maj 2018
23. januar 2018
08. januar 2018
29. maj 2017
23. november 2016
27. februar 2016
03. december 2015
01. december 2015
29. oktober 2015
15. oktober 2015
18. august 2015
01. august 2015
24. marts 2015
04. marts 2015
02. marts 2015