×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Debat: Superligaen - et kig på tabellen

Emilie-Marie Fridh, 07. oktober 2013 klokken 17:26 (Fodbold)

Kig lige på Superliga-tabellen. Alle har spillet 11 kampe, minus dem, der spiller i aften. Midtjylland og Vestsjælland.

Godt nok har nummer to dobbelt så mange point som nummer tolv, men der er kun ni point i mellem dem. Det er kun de fire øverste hold, der er i plus på målkontoen. Det er en tredjedel. Kun Midtjylland skiller sig ud, og det er blot med fire point fra AaBs atten.

Hele ligaen er blevet proppet ned i en pose og rystet godt og grundigt. Tabellen ser tilfældig ud. Sidste års top tre ligger lige nu hhv. nummer syv, tolv og ti.

Ser man på samme periode tidligere år, ligger klubberne lavt i forhold til point. Desuden er måldifferencen langt fra så positiv, som den kunne have været. Ganske enkelt, hvis man kigger på statistikken: Niveauet er faldet. Men hvor kommer faldet fra?

I en periode, hvor middelklubbernes profiler bliver bedre og bedre, hvad mangler ligaen så? Er det FCK, der har båret det tunge læs de sidste mange år? Eller har det været et spørgsmål om økonomi? Har Brøndby trukket de andre med ned?

Hvad tror du? Er niveauet faldet? Eller kan man ikke læse noget ud af tallene?

Andre blogindlæg af Emilie-Marie Fridh: