×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Annoncering på Sofabold

Med mere end 1.200.000 sidevisninger på web og via vores apps til iPhone/iPad og Android enheder om måneden, er Sofabold den absolut største TV-Guide til LIVE sport på TV i Danmark.

Hos Sofabold tror vi på den individuelle løsning. Ingen annoncører er ens, så derfor er vi klar til at give vores annoncører den løsning der passe dem bedst, om annoncøreren er en enkeltmandsejet webshop eller et fodboldforbund.

Vi tilbyder løsninger med annoncering enten via web eller via vores apps, eller som en samlet løsning for alle platforme, hvor man som annoncør har den fulde frihed til at skifte annoncoer efter behov.

50 procent af vores besøgnede er i aldersgruppe 25-34 år, mens 90 procent af vores besøgende er mænd, med en hovedintresse i fodbold. Vi oplever dog en kraftigt stigning i antallet af besøgende til de andre sportsgrene som vi dækker.

41 procent af vores besøgende kommer fra hovedstadsområdet, mens 26 procent kommer fra den centrale del af Jylland.

Skulle du ha' interesse i annoncering på Sofabold, er du velkommen til at kontakte os på annoncering@sofabold.dk eller via vores kontakt formular.

Bannerstørrelser vi tilbyder:

Web:
930x180, 600x100 eller 650x120, 300x250 eller 300x300 samt 300x600.

Apps:
1242x166 (iPhone/iPad og Android telefoner).

Skulle du ønske en individuel løsning, kan dette også laves.

Vi er ikke interesseret i "linkbytte"-aftaler eller SEO-optimerede tekster.