×

Tak for dit besøg

Vi håber du er glad for hvad vi laver her på Sofabold, samt at du vil give os et like på Facebook som en lille påskønnelse for vores arbejde her på siden.

Hvis du er RIGTIG glad for Sofabold, er du også velkommen til at dele, så andre også kan få glæde af os.

Ligemeget hvad, så påskønner vi dit besøg!

 

Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

AGF kalender 2017/2018

AGF kalender

Dette er oversigten over all AGF's TV kampe i sæsonen 2017/2018. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores AGF kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2017/2018 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

25. maj
i morgen, fredag
Alka Superliga
18:00 19:00
F.C. København - AGF
(Alka Superliga - Europa League playoff) Del via Tilføj kalender
Viaplay\ onclick=TV3+
F.C. København AGF

Fredag aften tager F.C. København imod AGF i Telia Parken, når de to klubber mødes i den afgørende playoff finale om adgang til næste sæsons kvalifikation af UEFA Europa League.

Københavnerne har haft en yderst skuffende sæson, hvor man måtte se sig slutte uden for top tre i Alka Superligaen for første gang siden sæsonen 1999/2000, hvor man sluttede på 8. pladsen og Herfølge Boldklub (nu HB Køge) blev dansk mester. I det sidste regulærer opgør i Alka Superligaen, som blev spillet mandag aften, måtte F.C. København nøjes med 0-0 ude mod FC Nordsjælland i Farum. Dermed var det FCN der sikrede sig tredjepladsen i ligaen, et enkelt point foran FCK. Nu skal københavnerne så på et enkelt opgør gøre forsøget for at sikre sig europæisk fodbold i en enkelt knald eller fald kamp fredag aften.

Mens F.C. København sluttede som nummer fire, så sikrede AGF sig 7 pladsen i ligaen, takket være en samlet 4-2 sejr over SønderjyskE i de to klubbers playoff opgør. Efter 2-2 i det første opgør i Århus, ligenede det ellers SønderjyskE der stod med de bedste kort på hånden, men i tirsdagens opgør havde sønderjyderne ikke det store modsvar mod AGF der med mål kort før og efter pausen af Niklas Backman og Martin Pusic sikrede AGF en fortjent sejr. AGF måtte dog se Pierre Kanstrup udgå af opgøret tideligt med en skade og med lidt over 10 minutter tilbage på stadionuret modtog Martin Pusic sit andet gule kort og er dermed også ude af fredagens opgør.

Rent statistisk har F.C. København en stor fordel fredag aften, da AGF blot har formået at sikre sig point i to af de seneste ti opgør mellem de to klubber, nemlig to uafgjort opgør. F.C. København har vundet de seneste seks kampe så der venter formentlig en svær opgave for David Nielsens mandskab fredag aften.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 22 maj 21:04